PÅ ISEVENTYR I ÖSTERSUND

ADer er noget magisk over at fange fisk fra isen. Det barske vejr, de smukke omgivelser og det til tider ekstremt visuelle fiskeri, er hver især med til at gøre en isfisketur uforglemmelig. Følg med den dygtige unge lystfisker Emil Klinke Jensen på en tur til Jämtlands frosne søer.

Af Emil Klinke Jensen

Læs mere…

ØRRED DRUKNET I RØG OG ØL

ANogle er vilde med smagen af ørred – andre knap så meget. Andre er vilde med øl og røg… Uanset hvad du er til, så har du her et bud på en ret, der »drukner« ørredsmagen i røg, øl og andre intensive smagsnuancer fra fx røget rodfrugtmos og grønkålssalat med øleddike. Slutter du af med at servere en passende øl til – ja så lover jeg, at alt går op i en højere enhed.

Tekst og fotos: Gordon P. Henriksen

Læs mere…

ET KIG I VÆRKTØJSKASSEN

ADen moderne geddefisker, som anvender flere forskellige metoder for at få det optimale ud af situationen, har brug for en række værktøjer i sin takelboks for at producere takler samt afkroge fiskene på den mest skånsomme måde. Her får du et kort rids over nogle af de vigtigste geddetools, som du har brug for på turen.

Af Jens Bursell

Læs mere…

FRA 0-100 PÅ ET SPLITSEKUND

AIsgang eller tidligt forårsfiskeri er af mange fjord- og kystfiskere forbundet med kanonfiskeri med masser af hugvillige havørreder. Læs videre og få de rigtige råd til hvor og hvordan du fanger de første ørreder i det iskolde vand.

Af Andreas Aggerlund

Læs mere…

ALASKA I AUTOCAMPER

AHårdtfightende Stillehavslaks, regnbuer og dolly vardens krydret med den smukkeste natur, er hvad der venter dig på Kenai Halvøen i Alaska. Følg Flemming Birger Larsen, hans søn og Mads Hussing på en fantastisk og fiskerig autocampertur gennem lystfiskernes Mekka.

Tekst og foto: Flemming Birger Larsen

Læs mere…